Kundservice

Vi finns här för dig när du behöver det och erbjuder dig personlig rådgivning, allt för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt med oss. Nedan har vi till din fördel samlat några av de absolut vanligaste frågorna. Ingen fråga är för stor eller för liten - Tveka inte att kontakta oss när du behöver personlig service, eller bara vill ställa en fråga till oss på Lånehandläggarna.

Vanliga frågor

Vad är ett privatlån?
Privatlån, eller blancolån, är lån utan säkerhet. Det innebär att det inte finns någon säkerhet bakom lånet, du behöver alltså inte pantsätta något för att ta lånet.
Varför ska jag jämföra mina lån?
Den ränta som banker och långivare sätter på ditt lån kan variera väldigt mycket. Lånehandläggarna kan hjälpa dig att sänka dina kostnader genom att hitta det bästa lånet för dig.
Hur fungerar det att söka lån genom Lånehandläggarna?
Det är enkelt att söka lån genom oss.

1. Fyll i låneansökan. Det tar ca 2 minuter och är helt gratis.
2. Din låneansökan behandlas sedan av våra samarbetsbanker och låneinstitut.
3. Det bästa erbjudandet mailas direkt till dig. Du har också möjlighet att få personlig service av en handläggare hos oss.
4. När du godkänner lånet har du oftast pengarna på ditt konto inom några arbetsdagar.
Hur mycket får jag låna?
Du kan för närvarande söka lån upp till 500 000 kr. Våra banker och låneinstitut gör en kreditprövning för att kunna återkomma med erbjudande till dig.
Kan jag ändra i min låneansökan?
Ja, kontakta oss via telefon 010-10 60 688 alternativt info@lanehandlaggarna.se så hjälper vi dig.
Vilken ränta får jag på mitt lån?
Bankernas räntor beror på många olika faktorer i samhället, din finansiella situationon samt bankens egen affärsinriktning. Det kan därför vara bra att jämföra sin ränta med jämna mellanrum för att undvika att betala mer i ränta än du behöver. Fyll i en ansökan hos Lånehandläggarna för att få veta vilken ränta du kan få.
När kan jag få pengarna på mitt konto?
Lånen betalas oftast ut inom 5 arbetsdagar.
Tas det endast en kreditupplysning?
Ja, vi tar endast en kreditupplysning hos UC. De banker och låneinstitut som vi samarbetar med kan komma att skicka ett kvitto på att de tagit del av kreditupplysningen, en så kallad omfrågandekopia. Omfrågandekopian är inte samma sak som en kreditupplysning, utan oavsett hur många banker som behandlar din ansökan, registreras endast en kreditupplysning i ditt namn och den görs av Lånehandläggarna's firma Centomila AB.
Kan jag betala av lånet i förtid?
Ja, du har fri amorteringsrätt och kan närsomhelst betala mer på lånet eller betala av det helt och hållet.
Vilka är grundkraven för att få söka lån hos Lånehandläggarna?
Grundkraven sätts av våra samarbetspartners och är:
• Minst 18 år
• Folkbokförd och skriven i Sverige minst ett år
• Fast inkomst från arbete eller pension
• Årsinkomst på minst 120 000 kr
• Skuldfri från kronofogden och sakna betalningsanmärkning sedan 3 år
Kan jag låna till vad jag vill?
Du är fri att söka lån för vad du vill. Du anger syfte med lånet i din ansökan. Bankerna kan komma att kontakta dig om de vill ha mer information om ditt syfte.

Vill du prata med en rådgivare direkt och få hjälp med ditt ärende så kan du använda knappen nedan för att ringa till oss. Våra öppettider för kundservice är 9:00 till 13:00.
Varmt välkommen!

Prata med en rådgivare
chevron-down