Vår vision är att hjälpa det svenska folket att låna pengar enklare på ett hållbart sätt. Alla har rätt att bygga på sina drömmar.

För oss är
dina drömmar
viktiga.

Vi hjälper privatpersoner att sänka sina lånekostnader. När du söker lån via Lånehandläggarna skickas din ansökan till flera banker. Fördelen att söka lån genom Lånehandläggarna är att endast en kreditupplysning registreras hos UC.
Lånehandläggarna förmedlar lån på mellan 1 000 och 600 000 kr. Oavsett om du ska försöka samla ihop gamla lån, ta nytt lån, sänka räntan eller månadskostnaden kan vi hjälpa dig att hitta något som passar dig. Många betalar idag för mycket för sina lån och krediter. När vi hjälper dig kommer vi jämföra villkor hos flera banker. Efter det kontaktar vi dig och hjälper dig att välja det lån som passar dig bäst.

Enkelhet för alla

Vi vill att det ska vara enkelt för alla att följa sina drömmar, oavsett bakgrund. Därför vill vi hjälpa privatpersoner till en bättre ekonomi genom bättre lånelöften. Genom att samla lån på ett och samma ställe så sänker vi lånekostnader. Det ger även en bättre överblick och kontroll på sin ekonomi.

Läs mer om våra tjänster

Är du intresserad av att jobba med oss? Vi söker ständigt nya medarbetare som vill hjälpa privatpersoner att sänka deras lånekostnader. Om du är intresserad av finans och kundrelationer så tveka inte att ansöka till låneförmedlare via länken nedtill.